Ομολογίες Πίστεως_3Ονομάζομαι Δημήτρης Καραγιάννης και ευγνωμονώ τον θεό γιατί γεννήθηκα το 1980 σε μια Χριστιανική Οικογένεια στην Θήβα. Χριστιανική όχι μόνο στο όνομα αλλά και στην πράξη.

Ομολογίες Πίστεως_13Η δική μου ομολογία που έχω να μαρτυρήσω, πως ο Θεός με βρήκε ενώ εγώ τον αρνιόμουν, αρχίζει κάπως έτσι….

Ομολογίες Πίστεως_4Ονομάζομαι Δημήτρης Κοτσώνης και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976. Ευχαριστώ πολύ το Θεό που με αξιώνει να ομολογώ το Άγιο όνομά Του. Μεγάλωσα σε μια τυπική χριστιανική οικογένεια της εποχής μας. Μια οικογένεια που δυστυχώς τιμούσε το Θεό με το στόμα και όχι με τη καρδιά.

Ομολογίες Πίστεως_10Από μικρή διάβαζα την Αγία Γραφή και αισθανόμουν στην καρδιά μου ειρήνη. Νοσταλγούσα τις μέρες που ο Κύριος ήταν στη γη και θα ήθελα να ήμουν και εγώ, μια μαθήτριά του. Πάντα προσευχόμουν, διάβαζα το Λόγο του Θεού και προσπαθούσα με καλές πράξεις στους ανθρώπους, να εκτελέσω το Θέλημα του Θεού.

Ομολογίες Πίστεως_14Ευχαριστώ και δοξάζω τον Ιησού Χριστό, για την ευκαιρία που μου δίνει να ομολογήσω το άγιο όνομά Tου. Ονομάζομαι Λυδία Καραγιάννη και κατοικώ στην Αθήνα.

Ομολογίες Πίστεως_16...ένιωσα κάποια στιγμή σαν να βγαίνω από το σώμα μου και να πηγαίνω ψηλά. Ήμουνα εγώ και έβλεπα τον εαυτό μου να προσεύχεται και δεν μπορούσα να καταλάβω πως ήταν δυνατόν να είμαι και πάνω και κάτω. Έφυγα μακρυά από τη γη, την έβλεπα στρογγυλή όπως είναι και ακούω μια φωνή να με ρωτάει...

Ομολογίες Πίστεως_13Έτσι ζούσα κι εγώ μες την καταπίεση της καθημερινότητας και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα μόνος μου αλλά πιο πολύ βυθιζόμουν, μέχρι που ο καλός ποιμένας Ιησούς με έβγαλε από το σκοτάδι, τον θάνατο και την αβεβαιότητα και με έφερε στο φως, στη ζωή, στη χαρά, στην ελπίδα.

Ομολογίες Πίστεως_19Γεννήθηκα το 1929 στη Δράμα από γονείς πρόσφυγες που ήρθαν το 1924 από την Καππαδοκία στην Ελλάδα. Είχα τρείς μεγαλύτερους αδερφούς και μία αδερφή μικρότερη από εμένα. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά εξαιτίας του γεγονότος ότι ο πατέρας μου ερχόμενος από την Μικρά Ασία αναγκάστηκε να αφήσει όλη την περιουσία του εκεί, το σπίτι, και την πολύ καλή δουλειά του ως λογιστής. Ήταν ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν άντεξε τις συνθήκες της προσφυγιάς. Πέθανε αφήνοντας τη μητέρα μου χήρα κι εμάς ορφανά.