Ομολογία Ελένης Αλατσά

  Ονομάζομαι Ελένη Αλατσά και κατοικώ στο Παγκράτι. Γνώρισα τον Κύριο Ιησού Χριστό στα εξήντα μου χρόνια. Έμενε τότε στο διπλανό διαμέρισμα ένα ανδρόγυνο και πέθανε ο άνδρας, σχετικά νέος.

  Το βράδυ εκείνο μαζεύτηκαν όλοι, γνωστοί και φίλοι, για να παρηγορήσουν τη σύζυγό του και σαν γειτόνισσα που ήμουν πήγα κι εγώ. Στην ολονυχτία είχε έρθει ο αδελφός της χήρας από την Κόρινθο, τον οποίο γνώρισα για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ κι επειδή καθόμουν κοντά του, συζητούσαμε όλη τη νύχτα. 

  Εγώ είχα φόβο Θεού στα λόγια, αλλά δεν γνώριζα τα έργα Του. Είχα την Αγία Γραφή αλλά την είχα μαζί με τις εικόνες. (Το νόημα της Αγίας Γραφής το κατάλαβα στα εξήντα μου χρόνια όταν πίστεψα στον Χριστό). Ο αδελφός της γειτόνισσας ήταν πιστός άνθρωπος και μου μιλούσε για τον Κύριο Ιησού Χριστό. Μου έλεγε λόγια που άκουγα για πρώτη φορά, λόγια που μου άρεσαν και έμπαιναν στην καρδιά μου. Ο αδελφός της χήρας με την γυναίκα του έμειναν αρκετές ημέρες μετά την κηδεία για να την παρηγορήσουν. Βρήκα και εγώ την ευκαιρία και κάθε βράδυ πήγαινα στο σπίτι της. Ο αδελφός της μιλούσε συνέχεια για τον Κύριο για να την παρηγορήσει και εμένα τα λόγια αυτά μου άρεσαν και τα άκουγα με προσοχή. Μια μέρα είπαν με την γυναίκα του «Εμείς το βράδυ θα πάμε στην εκκλησία μας»  και εγώ χωρίς να ντραπώ τους είπα «Να έρθω κι εγώ;» Εκείνοι με μεγάλη χαρά με πήραν μαζί τους στην εκκλησία. Ήταν κάτι που δεν περίμεναν από εμένα, το περίμεναν από την αδελφή τους, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. 

  Εγώ πήγα στην εκκλησία και μετά από δύο – τρεις ημέρες αναγεννήθηκα και βαπτίστηκα στο νερό. Έπειτα από δύο μήνες με βάπτισε ο Κύριος με το Πνεύμα του το Άγιο και εγώ πετούσα από την χαρά μου. Η χαρά αυτή δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που άρχισε ο Κύριος να μου αποκαλύπτει. Γνώρισα το μεγαλείο Του, άρχισε να μου μιλάει τα βράδια με αγάπη και στοργή, να με συμβουλεύει, να με προστατεύει, να μου δείχνει ενύπνια με την εξήγηση μαζί, να με οδηγεί τι να κάνω και με έκανε πολύ ευτυχισμένη.

  Έχω πολλά κουσούρια γεροντικά, αλλά τα περνάω με την βοήθεια του Κυρίου. Το αίμα Του μας πλένει και μας παρηγορεί. Τώρα Τον παρακαλώ να σώσει την οικογένειά μου και πιστεύω ότι θα το κάνει, να μας ετοιμάσει με τον σύζυγό μου και να μας αξιώσει να μπούμε στην Βασιλεία Του. Σήμερα είμαι 84 ετών, νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένη και ευχαριστώ τον Κύριο γι’ αυτά που κάνει για μας.   

  Αλληλούια, Αμήν.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Τηλέφωνο: 210-7521408

  E-mail: church@findgod.gr

  Please publish modules in offcanvas position.