Πρόσφατα άρθρα

    Διότι σήμερον εγεννήθη εις εσάς εν πόλει Δαβίδ σωτήρ, όστις είναι Χριστός Κύριος. [Λουκάς 2:11]

    Σήμερον: Αυτός που έκανε τα σύμπαντα και τους αιώνες ενανθρώπησε [Ο Θεός αφού ελάλησε το πάλαι προς τους πατέρας ημών διά των προφητών πολλάκις και πολυτρόπως,εν ταις εσχάταις ταύταις ημέραις ελάλησε προς ημάς διά του Υιού, τον οποίον έθεσε κληρονόμον πάντων, δι' ου έκαμε και τους αιώνας· Εβραίους 1:1-2]
    Εγεννήθη: [Διότι παιδίον εγεννήθη εις ημάς, υιός εδόθη εις ημάς· και η εξουσία θέλει είσθαι επί τον ώμον αυτού· και το όνομα αυτού θέλει καλεσθή Θαυμαστός, Σύμβουλος, Θεός ισχυρός, Πατήρ του μέλλοντος αιώνος, Άρχων ειρήνης. Ησαίας 9:6]
    Εις εσάς: [Και ο Λόγος έγεινε σαρξ και κατώκησε μεταξύ ημών, και είδομεν την δόξαν αυτού, δόξαν ως μονογενούς παρά του Πατρός, πλήρης χάριτος και αληθείας. Ιωάννης 1:14]

    Πώς Να Κάνεις Τη Διαφορά Σαν Χριστιανός Νέος

    Aν θέλεις να κάνεις τη διαφορά και να αφήσεις το στίγμα σου ως ένας νέος που πιστεύει στο Θεό,  θα πρέπει να θυμάσαι ότι αυτό δεν έχει να κάνει  μόνο με το να πας συχνά στην εκκλησία ή να διαβάζεις την Αγία Γραφή (αν και αυτά τα πράγματα έχουν θεμελιώδη σημασία για την Πνευματική σου πορεία). Μπορείτε να κάνεις  τη διαφορά ζώντας τη χριστιανική ζωή κάθε μέρα με πολλούς τρόπους.
     
    Γίνε το καλό παράδειγμα για τους άλλους νέους.  Ως  Χριστιανός, θα πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα ακολουθώντας τη χριστιανική διδασκαλία. Ό, τι κάνουμε στη ζωή σας θα πρέπει να αντανακλά την καλοσύνη του Θεού.
     
    • Να είσαι  αισιόδοξος, με χαμόγελο, και να κάνεις καλά έργα.  Μην μιλάς πίσω από την πλάτη των άλλων ανθρώπων. Να είσαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν σου είναι  πολύ αγαπητοί. Αγάπα τον πλησίον σου ως σεαυτόν. Περπάτα στο δρόμο του Ευαγγελίου με πράξεις , όχι μόνο με  λόγια.
    • Μην συμμετέχεις  ή γελάς  με αμαρτωλά πράγματα. Φύγε μακριά, είναι το ποιο ασφαλές πράγμα που έχεις να κάνεις. Αλλά  προσπάθησε επίσης  να κάνεις τους ανθρώπους που συμμετέχουν  σε τέτοιες καταστάσεις να σταματήσουν.  Μπορείς να παρέμβεις αν δεις περιστατικά εκφοβισμού. Απόκτησε τη φήμη του  άτομου στο σχολείο σου ή στον περιγυρό σου που δεν ανέχεται/ δεν του αρέσει το κουτσομπολιό.
    . Γίνε αυτός  που ξοδεύει το βράδυ του στα γόνατά στην προσευχή και όχι σε κάποια  πάρτι ή αχρείαστες  διασκεδάσεις κατά τα κοσμικά πρότυπα .
     
    Να είσαι υπομονετικός και ευγενικός. Εάν οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν ότι είσαι Χριστιανός  μέσα από τις πράξεις και τα λόγια σου, τότε κάτι κάνεις λάθος. Θα πρέπει να ζούμε κάθε μέρα με τη σωστή στάση.
     
    • Αγάπα τους άλλους και να είσαι πρόθυμος στο να τους βοηθήσεις ακόμη και εάν αυτό έχει κόστος για τον εαυτό σου.  Αυτό είναι μια θεμελιώδες εντολή που έδωσε ο Ιησούς κατά τη διάρκεια της ζωής  του στη Γη. Είναι σημαντικό να αγαπάμε τους άλλους όπως αγαπάμε τον εαυτό μας. Μην αφήνεις το Εγώ σου να σε εμποδίσει από το να δέχεσαι τον διπλανό σου ως αδελφό ή αδελφή σου.
    • Να μην έχεις περιορισμούς.  Αγάπα  όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής, προέλευσης,  πολιτικών πεποιθήσεων, χρώματος ή οικονομικής κατάστασης.
    • Δώστε το παράδειγμα του Χριστιανισμού κάθε μέρα στη δουλειά ή το σχολείο ή το Πανεπιστήμιο. Να είσαι ταπεινός και να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό. Να είσαι καθαρός, φρόντισε να χαρακτηρίζει η αλήθεια το περπάτημα σου. Μην ξεχνάς: είσαι ένας αντιπρόσωπος του Χριστού σε αυτόν τον κόσμο.

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


    Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

    Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

    Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
    Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

         

            Στείλτε μας μήνυμα 

    Please publish modules in offcanvas position.