Πρόσφατα άρθρα

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

    Μπορεί το Ευαγγέλιο να σώσει τον άνθρωπο; ΝΑΙ. Το λέει ο Θεός στην προς Ρωμαίους επιστολή 1:16 [Διότι δεν αισχύνομαι το ευαγγέλιον του Χριστού· επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα Ιουδαίόν τε, πρώτον και Έλληνα.]
    Άρα η πίστη στο Ευαγγέλιο του Χριστού φέρνει σωτηρία στον άνθρωπο. Αυτό σημαίνει άλλωστε η λέξη Ευαγγέλιο. Είναι τα καλά νέα απο τον Θεό στον άνθρωπο.
    Στην Α' Κορινθίους 15: 1-5 διαβάζουμε [Σας φανερόνω δε, αδελφοί, το ευαγγέλιον, το οποίον εκήρυξα προς εσάς, το οποίον και παρελάβετε, εις το οποίον και ίστασθε, διά του οποίου και σώζεσθε, τίνι τρόπω σας εκήρυξα αυτό, αν φυλάττητε αυτό, εκτός εάν επιστεύσατε ματαίως. Διότι παρέδωκα εις εσάς εν πρώτοις εκείνο, το οποίον και παρέλαβον, ότι ο Χριστός απέθανε διά τας αμαρτίας ημών κατά τας γραφάς, και ότι ετάφη, και ότι ανέστη την τρίτην ημέραν κατά τας γραφάς, και ότι εφάνη εις τον Κηφάν, έπειτα εις τους δώδεκα·] Ο Απόστολος Παύλος μάς λέει για το Ευαγγέλιο που παρέλαβε από τον Ιησού Χριστό και το παρέδωσε σε εμάς. Σύμφωνα με τα εδάφια αυτά, το κεντρικό μήνυμα του Ευαγγελίου είναι ότι ο Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας, ετάφη και την τρίτη ημέρα αναστήθηκε.
    Duration:50 mins 39 secs

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


    Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

    Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

    Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
    Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

         

            Στείλτε μας μήνυμα 

    Please publish modules in offcanvas position.