• rty
   ΑΡΘΡΟ
  • ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
   ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
  • Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
   Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
  • 4
   4
  • 5
   5
  Αγαπητέ  επισκέπτη της ιστοσελίδας της Ελευθέρας Αποστολικής Eκκλησίας Πεντηκοστής Παγκρατίου σε χαιρετούμε.
  Ο σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε το μοναδικό πρόσωπο του Ιησού Χριστού του Υιού του Θεού του Ζώντος. Μέσα σε όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε λόγια ζωής αιωνίου που μας τα έδωσε ο αναστημένος Ιησούς Χριστός με σκοπό την σωτηρία της ψυχής μας.
  Συστήνουμε σε κάθε άνθρωπο το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού "επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα Ιουδαίόν τε, πρώτον και Έλληνα."[Ρωμαίους 1:16]
  Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να βρείτε ωφέλιμο το περιεχόμενο της σελίδας μας για την πνευματική σας ζωή. Ο Θεός να σας ευλογεί.

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

  Ώρες συναθροίσεων:

  Δευτέρα - 20:00-21:00

  Τετάρτη - 20:00-21:00

  Παρασκευή - 20:00-21:00

  Κυριακή - 09:30-12:30

  Η διεύθυνσή μας:

  Φιλολάου 166

  1ος Όροφος

  Παγκράτι, Αθήνα

  Τηλ: 210-7521408


  Πρόσφατα άρθρα

  Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία.

  Καθώς τα γεγονότα καλπάζουν στον πλανήτη μας, είναι καιρός να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε το γεγονός των Χριστουγέννων αντλώντας πληροφορίες μόνο από τις έγκυρες Άγιες Γραφές.
  Παραδόσεις ανθρώπινες θα μας μπερδέψουν.
  Η ενσάρκωση του Θεού Ιησού Χριστού είναι μεγάλο μυστήριο [Και αναντιρρήτως το μυστήριον της ευσεβείας είναι μέγα· ο Θεός εφανερώθη εν σαρκί, εδικαιώθη εν πνεύματι, εφάνη εις αγγέλους, εκηρύχθη εις τα έθνη, επιστεύθη εις τον κόσμον, ανελήφθη εν δόξη.Α' Τιμοθέου 3:16].
  Τα μυστήρια του Θεού δεν εξηγούνται με ανθρώπινη λογική ή σκέψη αλλά μόνο με την αποκάλυψη που μας δίνει ο Θεός δια του Πνεύματός Του.

  ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

  Η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής , είναι ένα δόγμα αναγνωρισμένο από το κράτος και σαν εκκλησία λειτουργεί με άδεια του υπουργε ...

  ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

  Oμολογίες για το πώς έζησαν την ζωή τους μέχρι την στιγμή που γνώρισαν τον Κύριο και πώς άγγιξε τις καρδιές τους

  ΑΡΘΡΑ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  Βρες Θετικά Μηνύματα και Σοφά Λόγια ανθρώπων που έχουν κάτι να σου Πουν! Ας Ομορφύνουμε τη Ζωή μας και την Καθημερινότητά μας!

  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ VIDEO

  Ιδρώτας που έγινε σταγόνες αίματος για να σε καθαρίσουν, να σε λευκάνουν, να σου δώσουν ελευθερία, να σε γεννήσουν νέο άνθρωπο πάνω στο Σταυρό. Σταγόνες αίματος που κύλησαν και δημιούργησαν πηγή, το Λόγο της Ζωής για να μπορείς να δροσιστείς, να τραφείς, να περπατήσεις στην Νέα σου Ζωή «κοινωνός Θείας Φύσης».

  Εσύ που διαβάζεις αυτά τα λόγια μάθε ότι ο Χριστός σε αγαπάει, σε νοιάζεται, σε νοιώθει, σε αγγίζει με το σπλαχνικό βλέμμα του «και ευρεθείς κατά το σχήμα ως άνθρωπος εταπείνωσεν εαυτόν , γενόμενος υπήκοος μέχρι θανάτου, θανάτου δε σταυρού.»(Φιλιππησίους β΄ 8)

  Όμως ο άνθρωπος αντί για ευγνωμοσύνη , στρέφεται εγωιστικά ενάντια στην Αγάπη του Θεού, μακριά από την ζεστασιά του Φωτός, εγκλωβισμένος στο σκοτάδι «Και οι άνδρες οι κρατούντες τον Ιησού ενέπαιζον αυτόν δέροντεςֺ και περικαλύψαντες αυτόν, ερράπιζον το πρόσωπον αυτού.» (Λουκάς κβ΄ 63)

  Όμως ο Ιησούς ήταν το τρυφερό φυτό, η ρίζα πάνω σε ξερή γη που πήρε στέρεη απόφαση να ανέβει στο Σταυρό, να καρφωθεί για τις αμαρτίες σου και τις ασθένειές σου και να σου εξαλείψει το χειρόγραφο της καταδίκης σου. «Καταπεφρονημένος και απερριμένος υπό των ανθρώπωνֺ... Αυτός τωόντι τας ασθενείας ημών εβάστασε, και τας θλίψεις ημών επεφορτίσθη» (Ησαΐας νγ΄ 3-4)

  Και ο γλυκός Ναζωραίος πήρε το δρόμο για το Γολγοθά, πήρε το δρόμο της ευεργεσίας γιατί τα πρόσωπά μας ήταν ζωγραφισμένα στην καρδιά του και στις παλάμες του που σε λίγο θα γέμιζαν αίμα.

  Όμως το πλάσμα δεν καταλαβαίνει , δεν εννοεί το μέγεθος της θυσίας. «Ηκολούθει δε αυτόν πολύ πλήθος του λαού, και γυναικών, αίτινες και ωδύροντο και εθρήνουν αυτόν. Στραφείς δε προς αυτάς ο Ιησούς είπε, Θυγατέρες της Ιερουσαλήμ, μη κλαίετε δι' εμέ, αλλά δι' εαυτάς κλαίετε και διά τα τέκνα σας.» (Λουκάς κγ΄ 27-28)

  Όμως ο Χριστός όταν τον ραπίζεις γυρίζει και το άλλο πρόσωπο, με το βλέμμα της Ουράνιας Αγάπης, ψιθυρίζει «Πάτερ, συγχώρησον αυτούς διότι δεν εξεύρουσι τι πράτουσι.» (Λουκάς κγ΄ 34)

  Ακόμη και λίγο πριν παραδώσει το Πνεύμα του στον Πατέρα πασχίζει για την σωτηρία σου γιατί σε θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ευλογημένο ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ «Αληθώς σοι λέγω, σήμερον θέλεις είσθαι μετ' εμου εν τω παραδείσω.»

  Αν δεν έχεις Καινή Διαθήκη επικοινώνησε μαζί μας και θα σου στείλουμε μία εντελώς δωρεάν.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
  Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

       

          Στείλτε μας μήνυμα