Πρόσφατα άρθρα

    "ΤΟΥ ΔΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΟΥΤΩΣ ΗΤΟ" [Ματθαίος 1:18]

    Πέρασαν 2000 χρόνια περίπου που σε μια φάτνη στη Βηθλεέμ της Ιουδαίας γεννήθηκε ο Σωτήρας του κόσμου. [Θέλει δε γεννήσει υιόν και θέλεις καλέσει το όνομα αυτού Ιησούν· διότι αυτός θέλει σώσει τον λαόν αυτού από των αμαρτιών αυτών. Ματθαίος 1:21].
    Το γεγονός της γέννησης του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι μέγα μυστήριο. [Και αναντιρρήτως το μυστήριον της ευσεβείας είναι μέγα· ο Θεός εφανερώθη εν σαρκί, εδικαιώθη εν πνεύματι, εφάνη εις αγγέλους, εκηρύχθη εις τα έθνη, επιστεύθη εις τον κόσμον, ανελήφθη εν δόξη. Α' Τιμοθέου 3:16] και μοναδικό γεγονός σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.
    Ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από τις αμαρτίες του και να του χαρίσει την αιώνια ζωή, στη παρουσία του Θεού. [Και δεν υπάρχει δι' ουδενός άλλου η σωτηρία· διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, διά του οποίου πρέπει να σωθώμεν. Πράξεις 4:12], [Διότι τόσον ηγάπησεν ο Θεός τον κόσμον, ώστε έδωκε τον Υιόν αυτού τον μονογενή, διά να μη απολεσθή πας ο πιστεύων εις αυτόν, αλλά να έχη ζωήν αιώνιον. Ιωάννης 3:16]. Περισσότερα...

    Ανάσταση

    Η Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο και ιστορικά αλλά και πραγματικά μέσα στις καρδιές των πιστών του. Το αποτέλεσμα της ανάστασης του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Χριστός είναι με το αναστημένο σώμα του στα δεξιά του Πατέρα Θεού και μεσιτεύει για τους ανθρώπους αλλά και ότι θα υπάρξει και ανάσταση νεκρών όταν ο Ιησούς Χριστός θα έρθει να κρίνει όλο τον κόσμο (Ιωάννης κεφ. 5 εδ. 24-29).

     Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού είχε προφητευθεί περίπου 1.000 χρόνια πριν γίνει από τον Προφήτη Δαβίδ (Ψαλμός 16 : 8,9,10 και Ψαλμός 2: εδαφ.7 και Πράξεις κεφ. ιγ’ εδ. 30-37). Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού δεν είναι ίδια με τις άλλες αναστάσεις που έγιναν από τον Ιησού Χριστό και τους Αποστόλους γιατί όσοι αναστήθηκαν πέθαναν πάλι, ενώ ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε για να μην πεθάνει πάλι αλλά να ζει εις τους αιώνας των αιώνων όπως ήταν προτού γίνει άνθρωπος. Γι’ αυτό λέγεται στο Ευαγγέλιο ο πρωτότοκος εκ των νεκρών (Κολοσ. κεφ. 1 εδ.18) αλλά τώρα στο σώμα του Ιησού Χριστού φαίνονται τα σημάδια από τα καρφιά και τη λόγχη, καθώς και στην Αποκάλυψη τον βλέπουμε να στέκεται σαν εσφαγμένον αρνίον (Αποκαλ. Κεφ. 5 εδ. 6).

    Το σώμα που είχε ο Ιησούς Χριστός όταν αναστήθηκε δεν ήταν πνεύμα αλλά το ίδιο σώμα που σταυρώθηκε, πνευματικό όμως γιατί μπορούσε να περάσει ανάμεσα από τοίχους, να πάει και να έρθει την ίδια μέρα έως τον Τρίτο Ουρανό στην Παρουσία του Πατέρα Θεού (Λουκάς κεφ. 24 εδ. 36-40 και Ιωάννης κεφ. 20 εδ. 17). Κατά το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν (Ιωάννης κεφ. 5 εδ.24-29, Πράξεις κεφ. 17 εδ. 31, Αποκ. κεφ. 20 εδ.11-15, Α’ Κορινθ. Κεφ.15 εδ. 20-26). Όσοι υπάκουσαν στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού θα αναστηθούν για να ζήσουν αιώνια με τον Ιησού Χριστό στην ευλογημένη παρουσία του Θεού σε ευλογημένες συνθήκες (Αποκ. Κεφ.21 εδ. 1-7). Ενώ όσοι δεν δέχθηκαν το Ευαγγέλιο θα αναστηθούν για να ζήσουν στην αιώνια κόλαση (Ματθ. κεφ. 25 εδ. 46).

    Γιατί να μην διαλέξει ο άνθρωπος το δώρο του Θεού να ζήσει αιώνια που το προσφέρει εντελώς δωρεάν ο Ιησούς Χριστός στον άνθρωπο;

    Επικαλέσου τον Ιησού Χριστό και θα σωθείς (Ρωμ. κεφ. 10 εδ. 13).

    Το θέλημα του Θεού για τον άνθρωπο είναι γραμμένο στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού.

    Αν δεν έχεις Καινή Διαθήκη επικοινώνησε μαζί μας και θα σου στείλουμε μία εντελώς δωρεάν.

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


    Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

    Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

    Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
    Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

         

            Στείλτε μας μήνυμα 

    Please publish modules in offcanvas position.