Πρόσφατα άρθρα

    Διότι σήμερον εγεννήθη εις εσάς εν πόλει Δαβίδ σωτήρ, όστις είναι Χριστός Κύριος. [Λουκάς 2:11]

    Σήμερον: Αυτός που έκανε τα σύμπαντα και τους αιώνες ενανθρώπησε [Ο Θεός αφού ελάλησε το πάλαι προς τους πατέρας ημών διά των προφητών πολλάκις και πολυτρόπως,εν ταις εσχάταις ταύταις ημέραις ελάλησε προς ημάς διά του Υιού, τον οποίον έθεσε κληρονόμον πάντων, δι' ου έκαμε και τους αιώνας· Εβραίους 1:1-2]
    Εγεννήθη: [Διότι παιδίον εγεννήθη εις ημάς, υιός εδόθη εις ημάς· και η εξουσία θέλει είσθαι επί τον ώμον αυτού· και το όνομα αυτού θέλει καλεσθή Θαυμαστός, Σύμβουλος, Θεός ισχυρός, Πατήρ του μέλλοντος αιώνος, Άρχων ειρήνης. Ησαίας 9:6]
    Εις εσάς: [Και ο Λόγος έγεινε σαρξ και κατώκησε μεταξύ ημών, και είδομεν την δόξαν αυτού, δόξαν ως μονογενούς παρά του Πατρός, πλήρης χάριτος και αληθείας. Ιωάννης 1:14]

    Δέξου Τη Φωνή Του Θεού

    Χαιρόμαστε για εσάς που μπήκατε στην ιστοσελίδα μας, ο Θεός να σας ευλογεί. Είναι μια ευκαιρία να σας πούμε ότι υπάρχει κάποιος που ζει αιώνια και ο οποίος δεν έχει τον περιορισμό τον δικό μας, της προσωρινότητας, διότι σε εμάς, ο χρόνος με μεγάλη ταχύτητα διαδέχεται ο ένας τον άλλον και η ζωή μας είναι πολύ σύντομη. Γι’ αυτό δεν είναι φρόνιμο και λογικό να εξαπατώμεθα με μόνη τη σκέψη "ας φάμε, ας πιούμε γιατί αύριο πεθαίνουμε", ενώ πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τον καιρό ώστε να εννοήσουμε την προσφορά του Θεού για μια ζωή ευτυχισμένη αλλά και αιώνια και να μη νομίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Μας το γράφει ο Απ. Παύλος στην Α΄ προς Κορινθίους επιστολή κεφ. ιε΄ εδ. 19 «Εάν σε τούτη τη ζωή μόνον ελπίζουμε εις τον Χριστόν είμεθα ελεεινότεροι όλων των ανθρώπων».

     Ας είμεθα δεκτικοί στη φωνή του θεού για να βρούμε τον μοναδικό δρόμο που είπε ο Χριστός (κατά Ιωάννη κεφ. ιδ΄ εδ.16) «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή». Το κέρδος του ανθρώπου είναι να ζει με τον Ιησού Χριστό και να μην αφήνει να περνά άσκοπα η ζωή του αλλά να εξετάζει ποιό είναι το θέλημα του Θεού ώστε να ζει ειρηνικά εδώ και να είναι μέτοχος αιωνίου ζωής που άφθονα μας χάρισε ο ουράνιος Πατέρας μας δια του Υιού Του, Ιησού Χριστού.

    Πρέπει να αποφύγουμε τις κακοτοπιές που είναι πάρα πολλές σήμερα, αρρώστιες σοβαρές, πρωτόγνωροι φόνοι, ακατανόητες σαταναλατρείες, οικονομικά αδιέξοδα και άλλα πολλά που όλοι μας βλέπουμε καθημερινά να γεμίζουν τις σελίδες των εφημερίδων και που τ’ αφτιά μας ακούνε με ανατριχίλα όταν μιλούν ξεδιάντροπα ασεβείς. Ο Απ. Παύλος στην επιστολή προς Εφεσίους κεφ. ε΄ εδ. 15,16 γράφει: «Προσέχετε λοιπόν πως να περιπατήτε ακριβώς, μη ως άσοφοι, αλλ’ ως σοφοί, εξαγοραζόμενοι τον καιρόν, διότι αι ημέραι είναι πονηραί.».

    Αν αφήσουμε τη ζωή μας να περνά με αδιαφορία δεν διαφέρει της αυτοκτονίας. Εάν το μόνο μας ενδιαφέρον είναι το γλέντι αυτής της ζωής, δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά να απομακρυνόμαστε από τη σωτηρία μας.

    Είτε το θέλουμε, είτε όχι, θα βρεθούμε μια μέρα έμπροσθεν του Ιησού Χριστού γιατί είναι αναστημένος και ζωντανός, «Ετοιμάσθητι να απαντήσεις τον Θεόν σου» φωνάζει ο Θεός διά του προφήτου Αμώς, κεφ. δ΄. εδ. 12. Θα τον συναντήσουμε οπωσδήποτε καθώς θα αναχωρήσουμε από αυτή τη ζωή. Πρόσεξε να δεις τι γράφουν στα νεκροταφεία, «απεβίωσε» και «κοιμητήρια», σκέψου τι εννοούν αυτές οι λέξεις.

    Μη νομίζουμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τη ζωή μας, έστω κι αν κατορθώσαμε πολλά, ο Χριστός το ξεκαθάρισε λέγοντας «Επειδή τι ωφελείται άνθρωπος εάν τον κόσμον όλον κερδήση, την δε ψυχήν αυτού ζημιωθή; ή τι θέλει δώσει άνθρωπος εις ανταλλαγήν της ψυχής αυτού; Διότι μέλλει ο Υιός του ανθρώπου να έλθη εν τη δόξη του Πατρός αυτού μετά των αγγέλων αυτού, και τότε θέλει αποδώσει εις έκαστον κατά την πράξιν αυτού.» κατά Ματθαίον κεφ. ις΄ εδ. 26,27.

    Δεν μας συμφέρει άλλο να ζούμε απρόσεκτα στην πλάνη και στην αδιαφορία. Έλα στο Χριστό, είναι ευκαιρία το 2010 να ζήσουμε τη νέα ζωή με τον Ιησού Χριστό, γιατί ο καιρός περνά και είναι μάταιο να αναζητάμε αλλού την ευτυχία, που τόσο ποθούμε όλοι μας. Οτιδήποτε κατορθώσουμε, δε θα μας προσφέρει ολοκληρωμένη χαρά γιατί ξαφνικά όλα χάνονται, μα και πολλές φορές μας προκαλούν ζημιά. Η μόνη διέξοδος είναι η αποδοχή του αναστημένου Ιησού που είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και εις τους αιώνες.

    Ποτέ δε θα μετανιώσεις γι’ αυτό όπως και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που δέχθηκαν το μόνο σωτήρα τους που λέγεται Ιησούς Χριστός. Σε μια πλέον ειρηνική ζωή θα έχεις την ελπίδα της αιωνίου ζωής και με χαρά θα θέλεις να δεις το γλυκό του πρόσωπο, ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ, και εδέχθη το Σταυρό του Γολγοθά .

    Ας μη παρασυρθούμε άλλο μετά των ανόμων και χάσουμε την ελπίδα που μας προσφέρει ο Ιησούς Χριστός.

    Αν δεν έχεις Καινή Διαθήκη επικοινώνησε μαζί μας και θα σου στείλουμε μία εντελώς δωρεάν.

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


    Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

    Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

    Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
    Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

         

            Στείλτε μας μήνυμα 

    Please publish modules in offcanvas position.